ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Χίου 4-5

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Χίου 4-5

bet365

Ο ΝΟ Χίου πήρε τη νίκη εκτός έδρας από τον ΑΝΟ Γλυφάδας και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τον αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 ανδρών.

Η ήττα αυτή απομακρύνει τον ΑΝΟ Γλυφάδας, από το κυνήγι των πλέι οφι πως θα απογοητεύσει τον κόσμο του.

Με εξαιρετική άμυνα και τον τερματοφύλακά της Φίλιππο Καραμπέτσο σε καλή μέρα, η ομάδα της Χίου πήρε προβάδισμα (με κορυφαίους τους Ρουστάμοφ και Πανταζόπουλο), που το έφτασε στο 3-5, λίγο πριν από το φινάλε και απλώς οι Γλυφαδιώτες μείωσαν με πέναλτι στο τελικό 4-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 4-5

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 1-2, 1-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης, Δουρίδας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καζάζης, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 2, Παπούκας, Σωτηράκης, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Πέτρος Χατζηκώστας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα