Oλυμπιακός - Όρβοσι 10-7

Oλυμπιακός - Όρβοσι 10-7

bet365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη νίκη πολύ πιο εύκολα απ' ότι καταδεικνύει το σκορ επί της Όρβασι με 10-7 στο Εθνικό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» και διατηρείται πρώτος στην βαθμολογίας του α' Ομίλου του Champions League.

Oι ερυθρόλευκοι μετά το πέρας 10 αγώνων έχουν 25 βαθμούς, με την Μπαρτσελονέτα να ακολουθεί με 18 (9 αγώνες).

Σε ότι αφορά στο ματς η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, σφραγίζοντας ουσιαστικά και τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το πέρας του δεύτερου οκταλέπτου ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει προβάδισμα 7-1 (4-0 στην πρώτη περίοδο)!
Στο τρίτο οκτάλεπτο η Όρβοσι εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των «ερυθρολεύκων» μειώνοντας σε 9-4, συνεχίζοντας το πρέσινγκ την τελευταία περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία φορά σκόραρε ο Γούνας 0:04 (9-4) πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου και ο Ολυμπιακός ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα στο 3:15 πριν τη λήξη με τον Δερβίση (10-5).

Οι Ούγγροι άρπαξαν την ευκαιρία, βλέποντας τον αποσυντονισμό στην άμυνα και μείωσαν σε 10-7.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μια νίκη που θέλαμε να την κάνουμε και ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την OSC. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι με ένα 7-1 σκορ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους Ούγγρους να πιστέψουν σε κάτι. Μετά έπαιξαν αυτοί πιο ελεύθερα, χαλαρώσαμε και εμείς, δεν διευρύνθηκε το σκορ και ήρθε το 10-7. Σημασία έχει η νίκη με μισό πολύ καλό παιχνίδι και συνεχιζουμε».

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο osfp.gr : «Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα δυο οκτάλεπτα όπως συνήθως κάνουμε στην έδρα μας. Κοιτάμε το επόμενο ματς να κερδίσουμε και μετά να πάμε στα δύσκολα ματς που τυχαίνει να είναι στην έδρα μας και ένα στην Ρωσία ώστε να κατακτήσουμε την πρώη θέση που είναι και ο στόχος μας από δω και πέρα»..

Ολυμπιακός - Ορβοσι 10-7

Πεντάλεπτα: 4-0, 3-1, 2-3, 1-3,

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Δερβίσης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Ομπράντοβιτς 1.

Όρβοσι: Γκορ Ντάγκι 1, Ραντέλοβιτς 1, Σέμαν 2, Έρντελι 2, Ούμποβιτς 1

 

Τελευταία Νέα