ΟΦΗ - Ολυμπιακός 4-24

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 4-24

bet365

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΟΦΗ με 24-4 στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί παίρνοντας προβάδισμα 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 14-1 στο ημίχρονο!

Ο Βλάχος επέλεξε να ξεκουράσει τους Πάβιτς, Γενηδουνιάς, Γ. Φουντούλης και Μπούσλιε, οι οποίοι έμειναν για αποθεραπεία στην Αθήνα, με τον Αλέξανδρο Γούνα να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετυχαίνει 9 γκολ, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ σε έναν αγώνα.

Η νίκη αυτή ήταν η 17η για τον Ολυμπιακό σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, με 9 βαθμούς διαφορά πλέον από τον 2ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Οι δυο ομάδες συναντώνται και αύριο Σάββατο (10/3) μεταξύ τους στη 13.30 το μεσημέρι στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ", για την 18η αγωνιστική.

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-24

Οκτάλεπτα: 1-7, 0-7, 1-4, 2-6.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Βάλσαμος, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Κλάδος 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Γιγουρτάκης, Ντάνγκαν 1, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς, Νικολαΐδης 4, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 9, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Ομπράντοβιτς 2, Πρέκας 2.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Δασκαλοπούλου

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα