ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6-4

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6-4

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 5 αγώνες αήττητος επικρατώντας εντός έδρας 6-4 του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την αγωνιστική «κοιλιά», έφτασε τις 7 νίκες συνολικά στο πρωτάθλημα (έχει και μία ισοπαλία) και περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας για να διαπιστώσει αν θα βρεθεί απόψε στην 6άδα των πλέι οφ.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου με όπλο την άμυνα και έχοντας σε καλή μέρα πάλι τον τερματοφύλακά τους Κώστα Γαλανίδη, έλεγξε το ματς τον ρυθμό, πήρε προβάδισμα σημαντικό από το ημίχρονο και σφράγισε τη νίκη. Κορυφαίος σκόρερ τους ο Τσολακούδης με 4 γκολ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-0, 1-1, 1-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 4, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας 1, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα