Ολυμπιακός - ΝΟ Χίου 24-5

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - ΝΟ Χίου 24-5

bet365

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον ΝΟ Χίου με 24-5, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Το ματς δεν αντέχει κριτικής λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, η οποία αποτυπώθηκε στο σκορ ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 12-2.

Ο Ολυμπιακός μετρά 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν αγώνα λιγότερο.

Πλέον, Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς με το Ανόβερο (28/2).

Στο ματς υπήρξε αρκετή ένταση με τον Ολυμπιακό να παίζει στη δεύτερη περίοδο με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά (από το 2.45 πριν από τη λήξη της), έπειτα από την αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά. Ο τελευταίος σύμφωνα με το φύλλο αγώνα γρονθοκόπησε τον Νίκο Καρακάση και αποβλήθηκε με την τρίτη του ποινή.

Ομοίως συνέβη και στον Καλαργυρό του ΝΟ Χίου, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση, στο 0.51 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου (έπαιξε για τέσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω ο Ολυμπιακός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 24-5

Οκτάλεπτα: 7-1, 5-1, 7-2, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 4, Γούνας 6, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Χαλυβόπουλος, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Καρακάσης, Μαρουλάς, Μπερτόλης, Παπούκας, Σωτηράκης 1, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βόσικας

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα