Έφτασε στο Κίρισι ο Ολυμπιακός

Έφτασε στο Κίρισι ο Ολυμπιακός

Έφτασε στο Κίρισι ο Ολυμπιακός

Στο Κίρισι βρίσκεται πλέον η αποστολή της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που συνεχίζει φυσικά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά και θα έχει ως αντίπαλο την τοπική ομάδα. 

Οι  «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/2 13:00), στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι. Μετά από πολύωρο ταξίδι και με ενδιάμεσους σταθμούς το Μόναχο και την Αγία Πετρούπολη οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στον τελικό προορισμό τους. Αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή, πραγματοποιήθηκε χαλάρωμα διάρκειας 20 λεπτών στο κολυμβητήριο της Κίνεφ. Την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκες» θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης με την ρωσική ομάδα. 
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις:  Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά,  Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ιωάννα Σταματοπούλου.

Best of internet