Έφτασαν Ρωσία οι πολίστριες του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Έφτασαν Ρωσία οι πολίστριες του Ολυμπιακού

bet365

Η αποστολή της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι, έφτασε ήδη στη Ρωσία.
Με τελικό προορισμό το Κίρισι της Ρωσίας αναχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/02), η αποστολή της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/02, 13:00). Οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν στις 3:30 τα ξημερώματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από που αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος». Στις 06:00 το πρωί πέταξαν για το Μόναχο και μετά από αναμονή 5 ωρών, πήραν την ανταπόκριση για Αγία Πετρούπολη.
Έφτασαν ήδη στη Ρωσία αλλά το ταξίδι τους δεν τελειώνει εκεί, αφού θα μεταβούν οδικώς από την Αγία Πετρούπολη στον τελικό προορισμό τους προορισμό το Κίρισι ύστερα από 3,5 ώρες. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ιωάννα Σταματοπούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα