Μανωλιουδάκη: «Κοιτάμε βήμα - βήμα»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μανωλιουδάκη: «Κοιτάμε βήμα - βήμα»

bet365

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε ικανοποιημένη από την έκβαση του ματς κόντρα στην Πάντοβα, στο ματς της πρεμιέρας του Ε' Ομίλου της Εuroleague που φιλοξενείται στο «Π. Καπαγέρωφ».

Η Χανιώτης πρωταθλήτρια σημείωσε στο gazzetta.gr: «Το πρώτο βήμα έγινε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε αύριο, ακόμα καλύτερα, γιατί μπορούμε καλύτερα. Σίγουρα η εικόνα αυτή δεν μας αντιπροσωπεύει 100%, ξεκινήσαμε νωθρά και χάσαμε αρκετούς παίκτες παραπάνω.

Η Ασημάκη δέχτηκε από πολύ νωρίς δύο ποινές, κάτι που όσο να ναι μας αποσυντονίσε όλους μας. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχουμε πολύ μεγάλη προϊστορία και πάντα έχουμε κλειστά παιχνίδια. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σύντομα, γιατί μέχρι να αδειάσουμε από αυτό έχουμε το αυριανό και είναι σημαντικό να διορθώσουμε τα λάθη. Κοιτάμε βήμα-βήμα».

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη επεσήμανε ότι νίκη κόντρα στην Ουραλότσκα θα διασφαλίσει την πρώτη θέση στο όμιλο που είναι και το ζητούμενο: «Η Ουραλότσκα είναι πιστεύω μια εξίσου καλή ομάδα όπως είναι η Πάντοβα. Είναι ένας όμιλος που όπως έχουμε ξαναπεί έχει τρεις πολύ καλές ομάδες, και ο κάθε ένας μπορεί να βγει πρώτος, και κάποιος σίγουρα από αυτές της ομάδες θα μείνει έξω.

Η Ουραλότσκα αν δεν κάνω λάθος έχει τέσσερις ή πέντε παίκτριες οι οποίες ήταν στην Εθνική Νεανίδων που πήρε το χρυσό στο Βόλο, έχει μια ακόμα πάρα πολύ καλή παίκτρια που παίζει στην Εθνική Γυναικών, είναι μια εξίσου αξιόμαχη ομάδα, αλλά εμείς θα μπούμε συγκεντρωμένα και θα πάμε για τη νίκη φυσικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα