Παυλίδης: «Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παυλίδης: «Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι»

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης κρατάει το αποτέλεσμα επί της Πάντοβα στο ματς της πρεμιέρας για τον Ε΄ όμιλο της Euroleague, όχι όμως και την συνολική εικόνα της ομάδας του, ευελπιστώντας ότι στη συνέχεια τα κορίτσια του θα δείξουν μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στο gazzetta.gr: «Δεχτήκαμε 4 γκολ στο 1ο οκτάλεπτο και τρία σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο το νευρικό ξεκίνημα γιατί μας λείπουν τα παιχνίδια, είχαμε και άγχος επειδή ήταν πρώτο ματς και ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικό για την πρώτη θέση.

Μόλις βρήκαμε λίγο ρυθμό η άμυνά μας έγινε πιο καλή και κλειστή κάτι που δεν είχαμε κάνει στο 1ο οκτάλεπτο. Παίζει ρόλο ότι πιέσαμε και πάρα πολύ τις Ιταλίδες από το πρώτο λεπτό και η κούρασή τους φάνηκε στο τέλος όπου σε πολλά σουτ που επιχείρησαν από καλή θέση δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά δεν είμαι από τη γενική εικόνα της ομάδας. Κάπως έτσι τα περίμενα αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και μην ξεχνάτε ότι με μια ομάδα σαν τη Πάντοβα, με ποιότητα, πρωταθλήτρια Ιταλίας, πάντα τα παιχνίδι μας είναι κλειστά τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ θετική αρχή και αύριο θα είμαστε καλύτερα».

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων έμεινε στη σημασία του αυριανού ματς κόντρα στην ρωσική Ουραλότσκα: «Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο παιχνίδι, είναι μία ομάδα με τρομερό ρυθμό. Επίσης το αμυντικό παιχνίδι που κάνουν δεν μας ταιριάζει. Θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση.»

Τέλος, σε ότι αφορά στον κόσμο τόνισε: «Πάντα βοηθάει να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, είχε αρκετούς φιλάθλους σήμερα και ελπίζω στο αυριανό ματς να έχουμε ακόμα περισσότερους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα