ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 7-7

ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 7-7

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ΝΟ Χανίων και Πανιώνιος στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας στα Χανιά, για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 7-7

Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο του αγώνα έως και την τελευταία περίοδο, όπου ο Πανιώνιος με μία αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν από 2 γκολ, με τους παίκτες του Ηλία Μαχαίρα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5-4. Στην τρίτη περίοδο άνοιξαν κι άλλο τη διαφορά σε 7-5.

Ο Πανιώνιος μείωσε με τον Χρήστο Κουτσιαλή σε 7-6, ενώ ο Θεοδόσης – Παπαλουκάς ισοφάρισε στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου (7-7). 

Στο 0.03, τα Χανιά είχαν τριπλό παραπάνω, χωρίς όμως να προλάβουν να σκοράρουν, αφού ο Πρωτονοτάριος πραγματοποίησε την απόκρουση που έδωσε το βαθμό στον Πανιώνιο. 

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λενεντάκης, Φλώρος Αν. Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊζτής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Best of internet