ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 7-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 7-7

bet365

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ΝΟ Χανίων και Πανιώνιος στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας στα Χανιά, για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο του αγώνα έως και την τελευταία περίοδο, όπου ο Πανιώνιος με μία αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν από 2 γκολ, με τους παίκτες του Ηλία Μαχαίρα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5-4. Στην τρίτη περίοδο άνοιξαν κι άλλο τη διαφορά σε 7-5.

Ο Πανιώνιος μείωσε με τον Χρήστο Κουτσιαλή σε 7-6, ενώ ο Θεοδόσης – Παπαλουκάς ισοφάρισε στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου (7-7).

Στο 0.03, τα Χανιά είχαν τριπλό παραπάνω, χωρίς όμως να προλάβουν να σκοράρουν, αφού ο Πρωτονοτάριος πραγματοποίησε την απόκρουση που έδωσε το βαθμό στον Πανιώνιο.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λενεντάκης, Φλώρος Αν. Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊζτής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα