Υποδέχεται το Ανόβερο ο Ολυμπιακός

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Υποδέχεται το Ανόβερο ο Ολυμπιακός

bet365

O Oλυμπιακός υποδέχεται στο Παπαστράτειο το Ανόβερο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League, για τον Α' Όμιλο, (Σάββατο (13/1) στις 20:30, ΕΡΤ 2, ERT Web TV).

Στόχος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι να παραμείνουν αήττητοι (έχουν μία ισοπαλία από το πρώτο ματς κόντρα στην Μπαρτσελονέτα) και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία στον Πειραιά με τη δεύτερη του ομίλου, Ντιναμό Μόσχας και το Σάββατο θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι με το Αννόβερο είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην έδρα μας για το 2018 και θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με επιτυχία. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλο μας. Αν και φτάνουμε στα μισά των παιχνιδιών του Ομίλου, όλες οι ομάδες είμαστε βαθμολογικά κοντά και κάθε παιχνίδι κερδισμένο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη Γένοβα».

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το Αννόβερο είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί για τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να κερδίσουμε γιατί αν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, οφείλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο Παπαστράτειο το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε μαζί μια σημαντική νίκη για την πορεία μας στο Champions League».

*Στην αναμέτρηση με το Αννόβερο ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από την αριστερή είσοδο του «Π. Καπαγέρωφ» και κοστίζουν 5€.

 

Τελευταία Νέα