ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου 9-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου 9-7

bet365

Ο ΝΟ Ρεθύμνου μπορεί να ηττήθηκε με 9-7 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Αντώνης Δημητρόπουλος», αλλά πανηγύρισε την πρόκρισή του στον όμιλο των πλέι οφ της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος πόλο Α1 Γυναικών.

Η Γλυφάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν πτοήθηκε και ανεβάζοντας κατακόρυφα απόδοση στο τρίτο οκτάλεπτο, έκανε αποφασιστικό βήμα για τη νίκη.

Με τα δύο γκολ της Μαμόγλου και αυτό της Δήμητρα Παπαναστασίου, ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε 6-4, όμως το Ρέθυμνο ισοφάρισε σε 6-6, με τις Στρατιδάκη και Ηρώ Καριπίδου. Το οκτάλεπτο έκλεισε με την Μαμόγλου να δίνει εκ νέου το προβάδισμα (7-6).

Στην τελευταία επίθεση η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή ξέφυγε με 9-6, με την Στρατιδάκη να μειώνει σε 9-7 στο 2.40 πριν από τη λήξη.

Στο 00:12 πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της Γλυφάδας, Τάσος Πυρπυρής, λόγω έντονης διαμαρτυρίας και ενώ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 4.03 της δεύτερης περιόδου. Ο ένας επόπτης δεν ήρθε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του χρόνου.

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου 9-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 4-2, 2-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 1, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια 2, Παπαναστασίου Άνθια, Γρηγοροπούλου 2, Ακριτίδου, Κολιτσοπούλου, Παπαναστασίου Δήμητρα 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Κανετίδου

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλώρα, Σαφέτη 1, Καριπίδου Μελίνα 1, Φαρμάκη Μαρία, Γαβαλά, Γαγάνη, Στρατιδάκη 3, Πέττα, Φαρμάκη Έλενα 1, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Καριπίδου Ηρώ 1

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα