Πανιώνιος - Υδραϊκός 3-2

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πανιώνιος - Υδραϊκός 3-2

bet365

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 3-2 από τον Υδραϊκό στο ματς για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και τον έπιασε στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες συν τον ΑΝΟ Γλυφάδας να έχουν από 12 βαθμούς.

Το ματς στην Νέα Σμύρνη κάθε άλλο παρά συναρπαστικό θα το χαρακτήριζε κανείς, με δεδομένο ότι οι κλειστές άμυνες δεν συνέβαλαν στο θέαμα.

Με τους Πρωτονοτάριο και Φλέγκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην πρώτη περίοδο. Στα δύο επόμενα οκτάλεπτα Πανιώνιος και Υδραϊκός πέτυχαν από ένα τέρματα, αντίστοιχα, με τον Υδραϊκό να μειώνει σε 3-2 με τον Χατζηκυριακάκη στην τελευταία περίοδο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3-2

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 1-0, 0-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρη Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλας, Αργρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα