ΠΑΟΚ - Εθνικός 6-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΠΑΟΚ - Εθνικός 6-7

bet365

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον Εθνικό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 7-6, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Το ματς ήταν κλειστό, με την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να έχει προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το σημείου που κρίθηκε το ματς ήταν στο 5-6 όταν ο ΠΑΟΚ αστόχησε σε πέναλτι, με τον Εθνικό να παίρνει κεφάλι 5-7 στο 5:08 πριν από λήξη του παιχνιδιού.

Στο 0:16 πριν από τη λήξη του αγώνα ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 6-7, ένα λάθος του Εθνικού έδωσε την τελευταία επίθεση στο Δικέφαλο, ο οποίος με τον Τσολακούδης σούταρε την ώρα που ακούστηκε η κόρνα της λήξης, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ, χωρίς να δημιουργηθεί περαιτέρω ένταση.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Στο 6.09 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Παπαδόγκωνας του Εθνικού διότι, σύμφωνα με το φ.α. "αποκάλεσε τον διαιτητή «είσαι άσχετος» και ενώ είχε παρατηρηθεί προηγουμένως με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία».

ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 1-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 2, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Χάλαρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 2, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης, Ράντσος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα