NO Bουλιαγμένης - ΝΟ Χίου 14-6

Αργυρώ Γιαννουδάκη
NO Bουλιαγμένης - ΝΟ Χίου 14-6

bet365

Η Βουλιαγμένη «καθάρισε» από την αρχή το ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ανδρών, επικρατώντας 14-6 του ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Χωρίς τον Μάνο Ζερδεβά (της θέση του οποίου πήρε ο Δημήτρης Κουρούβανης) κάτω από τα δοκάρια της η Βουλιαγμένη ήταν κυρίαρχος από το πρώτο οκτάλεπτο, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 5-0.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας αφενός εξέτιε την ποινή του από την προηγούμενη σεζόν για την κόκκινη κάρτα με την οποία είχε τιμωρηθεί, αλλά ταυτόχρονα αναρρώνει από κάταγμα που υπέστη στο χέρι. Συγκεκριμένα θα απέχει για ακόμα 20 μέρες από την αγωνιστική δράση.

«Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα μας. Μου άρεσε που ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και από την αρχή δεν δώσαμε κανένα δικαιώματα στον αντίπαλο, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 5-0 από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Έτσι, έδωσα την ευκαιρία σε όλα τα νέα παιδιά, (Δήμου, Ξανθόπουλος, Γκιουβέτσης και Καπετανάκης) να αγωνιστούν ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο», είπε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης στο gazzetta.gr και πρόσθεσε: «Η απώλεια του Ζερδεβά είναι σημαντική. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε με ένεση και σίγουρα όλο αυτό μας στοίχισε. Ευχή όλων να επιστρέψει δυνατός σε 20 ημέρες».

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 14-6

Οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 3-0, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Κουρούβανης, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 2, Σολανάκης 1, Πιοβάν, Δήμου, Ξανθόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Μπερτόλης, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 1, Σωτηράκης, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριανός 1.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα