Σε εκκρεμότητα παραμένει το ταμείο της ΕΟΠ

Σε εκκρεμότητα παραμένει το ταμείο της ΕΟΠ

bet365

H κωλυσιεργία συνεχίζεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σχετικά με την παράδοση του ταμείου, στον Σάββα Τσοπούρογλου.

Ο λόγος που δεν παρεδόθη το ταμείο στον νέο ταμία, είναι ότι παρότι είχε ενημερώσει και τηλεφωνικά και γραπτώς ότι δεν θα ήταν δυνατόν να είναι στην Αθήνα μετά την Τετάρτη, καθότι ήταν εκ των διοργανωτών σε αγώνες στη Λάρισα, ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Νώντας Σαρρής θεώρησε καλό να προγραμματίσει το διοικητικό συμβούλιο για χθες...

Την ώρα που οι αθλητές της ποδηλασίας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ποδηλατοδρόμιο, με δεδομένο ότι η ΕΟΠ έχει «πνιγεί» στα χρέη και η μπασκετική ΑΕΚ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την μετατροπή της ολυμπιακής εγκατάστασης σε γήπεδο μπάσκετ, η ομοσπονδία εξακολουθεί να αφήνει τον χρόνο να περνά εις βάρος της.

Σε ότι αφορά στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο εγκρίθηκαν δαπάνες του 2017, για τις οποίες ωστόσο υπήρχαν παραστατικά έως και την 25η Μαΐου... παρότι την περίοδο από τις 25/05/2017-31/12/2017 η ΕΟΠ εισέπραξε 358.159,22 και πλήρωσε από 371.612 ευρώ.

Μάλιστα, ο τυπικά πρώην ταμίας Λέμης ζήτησε από το Δ.Σ. να περαστούν στα επί πιστώσει 18.000 ευρώ τα οποία αφορούσαν σε αγωνώδικες επιτροπές τις οποίες είχε ξεχάσει...

Στα ξεχασμένα που πέρασαν από το Δ.Σ ήταν και 5.000 σε ένα προμηθευτή ανταλλακτικών ποδηλάτων, και αφορούσαν τιμολόγιο του 2016, για το οποίο δεν υπήρχε καμία εισήγηση εφόρου, καμία αλληλογραφία με την επιτροπή παραλαβών.

Τα παραπάνω καταψήφισαν οι Παντελής Παπάζογλου και Ιάκωβος Γεωργίου, με τον νυν ταμία Σάββα Τσοπούρογλου να είναι απών, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις-συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ των μελών του Δ.Σ. χωρίς να παρουσιαστεί επίσημο έγγραφο το χρέος της ομοσπονδίας αυτή τη στιγμή ανέρχεται στο ύψος του 1.800.000 ευρώ.

Τέλος, το Δ.Σ της ΕΟΠ όρισε για την 31/03 για τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης, για την ψήφιση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, απαλλαγή διοικητικού συμβουλίου και αλλαγή του καταστατικού μεταξύ άλλων.

 

Τελευταία Νέα