H διχόνοια θα στοιχίσει στην ΕΟΠ το ποδηλατοδρόμιο!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
H διχόνοια θα στοιχίσει στην ΕΟΠ το ποδηλατοδρόμιο!

bet365

Την ώρα που η διοίκηση της ποδηλασίας εξακολουθεί να είναι διχασμένη, η μπασκετική ΑΕΚ κινείται με γοργούς ρυθμούς για την απόκτηση του κλειστού ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.

Το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ είναι το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, ενώ το ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί στην πίστα είναι ότι ποιοτικότερο και ακριβότερο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όταν κατασκευάστηκε, όπως και στην πλειοψηφία των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, η πλειοψηφία των οποίων ρημάζει.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gazzetta.gr στην αρχή της χρονιάς, το ξύλο της πίστας δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί πλέον αφού προέρχεται από προστατευόμενο είδος δέντρου.

Τότε ο κύριος Βασιλειάδης είχε τονίσει ότι υπάρχει δυνατότητα να ξηλωθεί η πίστα και να την μεταφερθεί αλλού.

Όμως πραγματικά ποια είναι η λογική του να αποσυναρμολογήσεις μία κατασκευή τόσο υψηλού κόστους με κίνδυνο να υποστεί σοβαρές ή ανεπανόρθωτες ζημιές για να το μετακομίσεις σε τόπο που δεν έχει προσδιοριστεί.

Η ποδηλασία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια συρρικνώνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς λόγω των επιλογών όσων διοικούν την ομοσπονδία και η απώλεια του ποδηλατοδρομίου θα σημάνει τη χαριστική βολή για ένα άθλημα που έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν στην χώρα μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα