Στον Παναθηναϊκό ο Αγγελάκης

Gazzetta team
Στον Παναθηναϊκό ο Αγγελάκης

bet365

Στο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού ανήκει πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο αθλητή του πινγκ πονγκ, Κωνσταντίνο Αγγελάκη για την σεζόν 2019-20.

Πρόκειται για τον μοναδικό Έλληνα αθλητή που έχει κατακτήσει τρία σερί ατομικά πρωταθλήματα στους Παίδες και τρία σερί ατομικά πρωταθλήματα στους έφηβους, ενώ έχει βρεθεί στο βάθρο και σε επίπεδο ανδρών.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα και αυτή τη στιγμή είναι ο τρίτος Έλληνας στην παγκόσμια ranking list καταλαμβάνοντας την 470η θέση.

Η αγωνιστική του καριέρα μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

2010-2016 ΑΣ Πρόοδος Νέου Βουτζά

2016-2017 ΑΟ Ταταύλα-Ρομάν (Γαλλία)

2017-18 Φρικενχάουζεν (Γερμανία)

2018-2019 ΑΣ Πέρα Αθηνών

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Αγγελάκης τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έρχομαι σε μια οικογένεια που στηρίζω καθώς είμαι από μικρός Παναθηναϊκός. Ήδη μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα στην ομάδα και με τους συμπαίκτες μου είμαστε φίλοι από παιδιά.

Είμαι σίγουρος ότι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να στοχεύσουμε ψηλά τη φετινή χρονιά"»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα