Πρωταθλητής σε άνδρες και γυναίκες ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πρωταθλητής σε άνδρες και γυναίκες ο Ολυμπιακός

bet365

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στις γυναίκες ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον τίτλο και στην Α1 κατηγορία πινγκ πονγκ των ανδρών!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους. Ειδικά στους Άνδρες είχαμε μακράν την καλύτερη ομάδα, απλά στον πρώτο γύρο είχαμε μια ατυχία από ένα τελειωμένο ματς, 3-1 με τα Ταταύλα, ξαφνικά έγινε ντέρμπι και γνωρίσαμε την πρώτη ήττα μετά από δυο χρόνια.

Αποδείξαμε σήμερα και χθες, ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατή ομάδα και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων και αυτό είναι το καμάρι μας! Είμαι ευτυχισμένος που κατέληξαν έτσι τα πράγματα και στο πρωτάθλημα των Γυναικών το οποίο χάσαμε τα τελευταία χρόνια από ατυχίες και όχι αγωνιστικά.

Είμαστε καλύτεροι και στις Γυναίκες. Αφιερώνω τα δυο πρωταθλήματα στον πρόεδρό μας που ήταν εδώ μαζί μας και τις δυο μέρες. Μας βοήθησε αφάνταστα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και φυσικά το λαό του Ολυμπιακού που μας στηρίζει πάντα».

Ρηνιώτης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Ρηνιώτης επεσήμανε τα εξής: «Καταρχήν ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που ήρθε πάλι και μας βοήθησε όπως και τον κόσμο του Θρύλου που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί την ψυχή της ομάδας σε όλα τα αθλήματα.

Κατά δεύτερον είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ένα σετ και γιατί χάσαμε έναν αγώνα, τα δυο τελευταία πρωτάθληματα τα είχαμε πάρει αήττητοι. Παρ' όλα αυτά πετύχαμε τον στόχο μας. Είχα πει και στον πρώτο γύρο ότι θα μάθουμε από τα λάθη μας και είχα υποσχεθεί ότι ο Σουηδός (σ. Άρβιντσον) θα είναι ο καλύτερός μας παίκτης.

Βοήθησε πολύ και ο Γιάννης (σ. Σγουρόπουλος) που είναι πρωταθλητής Ευρώπης και τι να πούμε για αυτό το παιδί. Εγώ είμαι πρωταθλητής Ελλάδας, έχουμε την καλύτερη ομάδα. Η χρονιά κλείνει ιδανικά και ευχόμαστε την επόμενη σεζόν να έχουμε υγεία και να βγούμε πάλι πρώτοι»

Σγουρόπουλος: «Ήμασταν το φαβορί»

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Από την αρχή ήμασταν το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπήρχαν και άλλες καλές ομάδες. Στον πρώτο γύρο με τα Ταταύλα δεν ήμουν σε τόσο καλή κατάσταση και έκανε δυο ήττες. Στο δεύτερο γύρο ήμουν πολύ καλύτερος, έκανα δυο νίκες με τα Ταταύλα και δυο με τον Παναθηναϊκό και βοήθησαν την ομάδα μου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Άρβιντσον: «Φανταστικά τα συναισθήματά μου»

Ο Σουηδός αθλητής του Θρύλου, Σιμόν Άρβιντσον δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Τα συναισθήματα μου είναι φανταστικά αυτή τη στιγμή. Ο στόχος όταν ήρθα στην ομάδα ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα τον κατακτήσαμε και νιώθω υπέροχα. Ήταν μια συναρπαστική σεζόν, οι φίλαθλοί μας είναι πάρα πολύ, έχουν διαφορετική κουλτούρα εδώ και είναι πολύ ενδιαφέρον για εμένα που την έζησα και έπαιξα εδώ»

Χριστοφοράκη: «Δικαιώθηκαν οι κόποι των τελευταίων ετών»

Η Μαρία Χριστοφοράκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Γενικά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ ξεκινήσουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πάντα κάτι στράβωνε. Κάποια στιγμή και συνήθως στα πιο κρίσιμα σημεία και για αυτό δεν καταφέρναμε να πάρουμε τον τίτλο. Φέτος ξεκινήσαμε και πάλι με μια ατυχία. Την 1η αγωνιστική δεν είχαμε την πρώτη μας παίκτρια, μόνο το Νοέμβριο καταφέραμε να είμαστε μια χαρά όλες. Μετά έσπασα εγώ το χέρι μου, αγωνίστηκα με γύψο τον Ιανουάριο και τώρα η Τίλντα ήταν άρρωστη.

Εμείς είπαμε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια και δικαιωθήκαμε. Το συναίσθημα να είσαι πρωταθλητής είναι απίστευτο. Είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου. Δικαιώθηκαν οι κόποι των τελευταίων ετών και θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά το αξίζαμε και παρά τις ατυχίες στη διάρκεια της σεζόν, η τύχη μας χαμογέλασε στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα