Στα ρεπεσάζ αποκλείστηκε ο Κεσίδης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μια ανάσα από τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη έφτασε ο Λαοκράτης Κεσίδης, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Κις, χάνοντας έτσι αυτήν την ευκαιρία.
Στα 97 κ. έδωσε αμφίρροπη αναμέτρηση με τον Ούγγρο αθλητή και παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος ηττήθηκε με 4-1. Για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση ο Ελληνας πρωταθλητής διακρίθηκε και δείχνει ότι για μικρές λεπτομέρειες δεν έχει ανέβει ακόμα στο βάθρο. Με την παρουσία του Κεσίδη ολοκληρώθηκε και η ελληνική αποστολή όπου μπορεί να μην πήρε κάποιο μετάλλιο, αλλά οι Ελληνες πρωταθλητές κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους και δείχνουν ότι παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
