Ετοιμαστείτε: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hand Wrapping έρχεται στην Ελλάδα! (pics & vid)

Ετοιμαστείτε: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hand Wrapping έρχεται στην Ελλάδα! (pics & vid)

Ετοιμαστείτε: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hand Wrapping έρχεται στην Ελλάδα! (pics & vid)

Στις 19/5 το παγκόσμιο πρωτάθλημα hand wrapping έρχεται στην Ελλάδα και μαζί του φέρνει τους κορυφαίους του χώρου! Τα φώτα ωστόσο θα είναι στραμμένα πάνω στον διάσημο Cutman στον και ηθοποιό Jacob "Stitch" Duran, αλλά και στον Έλληνα πρωταθλητή και διοργανωτή Μιχάλη Σιούλη.

H​​ παγκόσμια ομοσπονδία των Cutmen, ICA (International Cutman Assosiation) ανακοινώνει με χαρά, το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα hand wrapping.

Οι καλύτεροι Cutmen από όλα τα μέρη του κόσμου, θα συγκεντρωθούν στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στις 19 Μαΐου 2018.

Το επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι ο διαγωνισμός, ο οποίος θα είναι υπό την επίβλεψη του πιο διάσημου Cutman στον πλανήτη και ηθοποιού Jacob "Stitch" Duran, ωστόσο θα προσφέρει και μια τεράστια ευκαιρία στους καλύτερους cutmen του κόσμου να ανταλλάξουν ιδέες και να συζητήσουν καινούργιες καινοτομίες και προϊόντα για την τέχνη τους.

Οι cutmen αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι των ομάδων όλων των αθλητών και παγκόσμιων πρωταθλητών στα μαχητικά αθλήματα.

Είναι οι άνθρωποι που δένουν τα χέρια των μαχητών για την ασφάλεια τους και αυτοί που φροντίζουν τους τραυματισμούς τους, στα διαλείμματα μεταξύ των γύρων ενός αγώνα.

Οι αθλητές και οι προπονητές εμπιστεύονται τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και στηρίζονται σε αυτούς, για να τους κρατήσουν μέσα στον αγώνα, δίνοντας τους έναν "γύρο" ακόμα.

Το παρών θα δώσουν:

· Ο προαναφέρων Jacob "Stitch" Duran, cutman της δυναστείας

των αδερφών Klitschko, πολλών αστέρων του MMA (mix martial arts),

όπως επίσης και ηθοποιός που εμφανίστηκε πρόσφατα στην ταινία του

Συλβέστερ Σταλόνε, CREED.

· Ο Ιρλανδός Tommy McCormack, cutman του πιο διάσημου ΜΜΑ αθλητή στον κόσμο, Conor McGregor.

· Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Federico Catizone από την Ιταλία,

· Ο αντιπρόεδρος της ICA, Michael Schmidt από την Γερμανία,

· Ο Roland Aicher από την Αυστρία,

O Μιχάλης Σιούλης από Ελλάδα,

· Ο Αμερικάνος Harley Riddle,

· Marcus Schwer από την Γερμανία,

· Ο Gianluka Ragno από την Ιταλία,

· Ο Nelu Stoian από την Ρουμανία,

· οι Lajos kai Mark Nagy από την Ουγγαρία,

· η Temre Morgan από την Αμερική,

· ο David Vaubien από την Γαλλία,

· ο Μarek Kudlicka από την Σλοβακία κ.α

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα hand wrapping θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2) με την στήριξη των καναλιών Novasports ενώ θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου, με σκοπό να ενημερωθούν ακόμα καλύτερα οι διοργανωτές, οι προπονητές, οι αθλητές και οι fans των μαχητικών αθλημάτων για την σημασία της παρουσία των cutmen στα event της Ελλάδας, όσων αφορά την ασφάλεια ων αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στους τρεις (3) νικητές του διαγωνισμού σε χρόνο, παρουσία, τεχνική και εργονομία θα απονεμηθούν τρία (3) έπαθλα 1ης -2ης-3ης θέσης , με χρυσή – ασημένια –χάλκινη μπουνιά αντίστοιχα, που θα τους χρίζουν τους καλύτερους Hand Wrappers του κόσμου.

Τα τρόπαια από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Γερμανία το 2014

Το τελευταίο πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί στην Κολωνία της Γερμανίας το 2014.

Η συνάντηση των κορυφαίων Cutmen του κόσμου στην Αθήνα, αποτελεί ιστορική στιγμή για την χώρα μας και για την επόμενη μέρα των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

ICA Handwrapping World Championships 2014 with Jacob "Stitch" Duran

Best of internet