Το «Spartan's night» έρχεται!

Gazzetta team
Το «Spartan's night» έρχεται!

bet365

Το «SPARTAN'S NIGHT» έρχεται το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 για να βάλει... φωτιά στα ρινγκ.

To σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η σχολή 'BG Academy' των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου προχωρά στην διεξαγωγή δυνατής διοργάνωσης Kick Boxing (K1) με διεθνή χαρακτήρα το Σάββατο 21 Απριλίου 2018. Το όνομα του event είναι SPARTAN'S NIGHT και στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε δυνατούς Έλληνες μαχητές να αποδείξουν την αξία και το ταλέντο τους απέναντι σε μαχητές από το εξωτερικό με διεθνή εμπειρία.

Πρόκειται για επαγγελματικούς αγώνες που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τέτοιο μεγάλο εύρος σε μία βραδιά. με αυξημένο βαθμό δυσκολίας για τους κίκμποξερ μας που με όπλο την έδρα και το ελληνικό κοινό θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο την νίκη.

Οι αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο 3ο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς και η ώρα έναρξης των αγώνων είναι 18:00 . Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες το επόμενο διάστημα μιας και οι διοργανωτές φροντίζουν ήδη από τον Νοέμβριο να κάνουν γνωστό το event , δείγμα και των προθέσεων τους για κάτι πολύ δυνατό.

H σχολή Kick Boxing 'BG Academy' που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια (Ελευθερίας & Μανδηλαρά 4) δραστηριοποιείται από το 2010, προπονώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του Κ1 όπως οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαρία Πανταζή, Στάθης Μπένωφ, Βασίλης Καραγιαννίδης, Γιάννης Καγκελίδης και άλλοι.

Πλέον κάνουν ένα όνειρό τους πραγματικότητα δίνοντας σάρκα και οστά στο 'SPARTAN'S FIGHT by BG Academy'!

 

Τελευταία Νέα