Πέθανε εν ώρα προπόνησης παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης

Gazzetta team
Πέθανε εν ώρα προπόνησης παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης

bet365

Ο αργυρός πρωταθλητής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου του 2013, Κένεθ Το, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 26 ετών, κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Σοκ στην παγκόσμια κολύμβηση. Ο Κένεθ Το, που είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με τα χρώματα της Αυστραλίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 26 ετών.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Το αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, κατά τη διάρκεια προπόνησης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του.

Ο Το είχε γεννηθεί στο Χονγκ Κονγκ και σε ηλικία δύο ετών είχε μετακομίσει στην Αυστραλία. Στα 16 του κατάφερε να σπάσει το εθνικό ρεκόρ του Ίαν Θορπ στα 200 μέτρα μικτή ατομική κολύμβηση και από το 2016 είχε επιλέξει να εκπροσωπεί το Χονγκ Κονγκ αλλά δεν κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα