Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Αλυφαντής

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Αλυφαντής

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Αλυφαντής

Μετά από τις συμμετοχές του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και 2008 ο Ρωμανός Αλυφαντής επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να πάει και στο Τόκιο.

Την επιστροφή του Ρωμανού Αλυφαντή στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε την Δευτέρα (14/1) ο σύλλογος της Αθήνας. Ο Ρωμανός που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στο παρελθόν είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και του 2008 και δήλωσε πως επιστρέφει για να ... φτάσει έως το Τόκιο το 2020. 

Είναι 32 ετών και είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες πρόσθιους. Έχει στην κατοχή του πολλά ρεκόρ και διακρίσεις σε ευρωπαϊκό, παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε Μεσογειακούς Αγώνες. 

Στην πρώτη του δήλωση στο www.panathinaikos1908.gr ο Αλυφαντής επισήμανε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού έπειτα από 6 χρόνια.Ήταν ο σύλλογος που έκλεισα την καριέρα μου το 2012 και επιστρέφω για να το τελειωτικό σφράγισμα το 2020 καλώς εχόντων των πραγμάτων με την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από το σωματείο στο οποίο κολυμπούσα επί 12 συναπτά έτη και ελπίζω να προσθέσω ακόμα καλύτερες».

Best of internet