Ρεκόρ και όριο στα «26 Ποσειδώνια» (pics)

Ρεκόρ και όριο στα «26 Ποσειδώνια» (pics)

Ρεκόρ και όριο στα «26 Ποσειδώνια» (pics)

Σπουδαίες επιδόσεις και όριο για το Καζάν στη Θεσσαλονίκη. 

Με πανελλήνια ρεκόρ αλλά και επίτευξη ορίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων του Καζάν διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη τα "26α Αλεξάνδρεια". 

Το μίτινγκ που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και ήταν υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/12) και δύο επιδόσεις ήταν οι επιδόσεις που ξεχώρισαν. Ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη, αφού ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ το πρωί της Κυριακής (2/12), στα 200 πεταλούδα, κατάφερε να το καταρρίψει , σημειώνοντας καλύτερο χρόνο με 2:07:34, στην κατηγορία των παμπαίδων Α'. Ακόμη ο Σάββας Θώμογλου, επίσης του Άρη,  έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν, στα 200 πρόσθιο, καθώς σημείωσε χρόνο 2:15:23.

Επίσης η Ευτυχία Ιωαννίδη, «έσπασε» το προσωπικό της ρεκορ, στα 400 μεικτή ατομική, με χρόνο 4:57:42, στις Παγκορασίδες Β'. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η ίδια από τις 12 Νοεμβρίου 2018, με χρόνο 4:58:32

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Βούλτσος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση, καθώς και στο επίπεδο των κολυμβητών: "Τα "26α Αλεξάνδρεια" γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν δύο Πανελλήνια ρεκόρ και ένας αθλητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Καζάν. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και είδαμε πολύ καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές. Επόμενο γεγονός είναι το Γκραν Πρι Χριστουγέννων στο Καρπενήσι, όπου αναμένουμε να δούμε ακόμη καλύτερες επιδόσεις".

Best of internet