Στο έλεος του Θεού οι καταδύτες!

Στο έλεος του Θεού οι καταδύτες!

bet365

Στο καταδυτήριο του ΟΑΚΑ τα τραμπολίνο εξακολουθούν να μην χρησιμοποιούνται λόγω ακαταλληλότητας και η ΚΟΕ που έχει την ευθύνη για την αντικατάσταση τους, έχει πάρει τα χρήματα από την ΓΓΑ αλλά δεν ξέρει τίποτα!

Αυτό έχει ως συνέπεια οι Θάνος Τσιρίκος (ο οποίος ανήκει πλέον με απόφαση του ΑΣΕΑΔ στον ΝΟΒΑ) και Νίκος Μόλβαλης να είναι αναγκασμένοι να κάνουν μόνο ξηρή προπόνηση (σ.σ. στο γυμναστήριο) και να ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα (με έξοδα της ΚΟΕ), Παρασκευή έως Κυριακή ή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν προπόνηση στο τραμπολίνο. Αυτό όπως είναι φυσικό, αφενός προκαλεί επιπλέον κόπωση, αλλά και πρόβλημα με τα μαθήματα των παιδιών.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία μας παρέπεμψε στην ΚΟΕ ως αποκλειστική αρμόδια για το θέμα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δημήτρη Σαρακατσάνη, γενικό γραμματέα της ΚΟΕ, τόνισε ότι: «Η ομοσπονδία δεν έχει κάνει οποιαδήποτε κίνηση για την παραγγελία των σανίδων και ο λόγος είναι ότι περιμένουμε από την ΓΓΑ να υλοποιήσει την υπόσχεση της και να μας καταβάλλει το ποσό των 50.000 ευρώ που θα μας έδινε γι αυτό το σκοπό κάτι το οποίο δεν έχει γίνει».

Σε ερώτηση για το αν έχει γίνει έρευνα αγοράς και αν το ποσό αυτό καλύπτει το κόστος των σανίδων ο κύριος Σαρακατσάνης απάντησε ενοχλημένος: «Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε ψάξει. Αν δεν καταλαβαίνετε βάλτε κάποιον άλλον να πάρει τηλέφωνο με κουράζετε».

Ωστόσο, προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του κυρίου Σαρακατσάνη, επικοινωνήσαμε με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την οποία υπήρξε διαβεβαίωση ότι: «Η ΚΟΕ έλαβε το ποσό των 70.000 ευρώ επιπλέον ως επιχορήγηση, από τα οποία τα 50.000 ευρώ προορίζονται για τις σανίδες».

Σημειωτέον ότι οι σανίδες με εντολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ, σταμάτησαν να χρησιμοποιούνται λίγο αφότου τραυματίστηκε σοβαρά ο Ανδρόγεως Σαμψάκης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη.

Τότε, η ΚΟΕ είχε κρίνει πώς ο παρολίγον θανάσιμος τραυματισμός του αθλητή, δεν έχρηζε αναφοράς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ενώ σήμερα δείχνει να αδιαφορεί για δύο αθλητές που κυνηγούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και την Ολυμπιάδα Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αργεντινή.

 

Τελευταία Νέα