Κύριε Διαθεσόπουλε, παραιτηθείτε!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κύριε Διαθεσόπουλε, παραιτηθείτε!

bet365

Αποστροφή προκαλεί η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, να θέσει τον Ανδρόγεω Σαμψάκη εκτός εθνικής ομάδας μία ημέρα μετά το ατύχημα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος αν και πατέρας ο ίδιος χρησιμοποίησε ανήθικα τις νομικές τους γνώσεις, (καθότι ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου) και έσπευσε μία ημέρα μετά το ατύχημα να συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο, με απόφαση του οποίου ο Ανδρόγεως Σαμψάκης ετέθη εκτός εθνικής ομάδας.

Ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους αθλητές στην κατηγορία του, στην εθνική ομάδα των καταδύσεων, την ώρα που ήταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το πρώτο χειρουργείο του (διαβάστε ΕΔΩ), οι αξιότιμοι κύριοι της ομοσπονδίας δεν είχαν την ευθιξία να τον διατηρήσουν στην εθνική ομάδα τιμητικά, με δεδομένο ότι το παιδί τραυματίστηκε εν ώρα προπόνησης.

Φυσικά, η απόφαση του δ.σ. για τη νεοσύστατη εθνική ομάδα ουδέποτε αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Να σημειώσουμε ότι η κατάπτυστη αυτή απόφαση της ΚΟΕ ήλθε ενώ οι αθλητές της εθνικής ομάδας καταδύσεων -ενός αθλήματος με υψηλή επικινδυνότητα- δεν είναι ασφαλισμένοι από την ομοσπονδία σε περίπτωση ατυχήματος.

Έτσι ο 17χρονος Σαμψάκης, ο οποίος υποβλήθηκες χθες σε δεύτερο χειρουργείο (διαβάστε ΕΔΩ) έμεινε παντελώς ακάλυπτος και πετάχτηκε σαν την τρίχα από το ζυμάρι από την «οικογένεια» της ΚΟΕ.

Κύριε Διαθεσόπουλε, εάν θεωρείτε ότι από τα αξιώματά σας ως προέδρου της ΚΟΕ και ως εκπροσώπου του αθλήματος στην ΕΟΕ τιμάτε και υπηρετείτε όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός και το ολυμπιακό κίνημα, απλώς παραιτηθείτε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα