Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΑΕΚ 23-26 (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΑΕΚ 23-26 (vid)

bet365

Η ΑΕΚ πανηγύρισε δεύτερη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη μέσα σε έναν μήνα (23-26) και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλου ενόψει της ρεβάνς στις 29 Ιανουαρίου.

Με όπλο το εξαιρετικό της πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ σφράγισε νέο μεγάλο διπλό στο κλειστό του Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, το δεύτερο μετά από εκείνο για το πρωτάθλημα στις 16 Δεκεμβρίου (24-27).

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια κατάφερε να πάρει προβάδισμα ακόμα και έξι γκολ στο πρώτο μέρος (9-15) και διαχειρίστηκε το αβαντάζ στο υπόλοιπο του αγώνα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν σαφώς μετά την αποβολή του Μπουνέτα από τα πρώτα κιόλας 10 λεπτά με κόκκινη κάρτα (για επικίνδυνο φάουλ στον Τσίλη), γεγονός που πρόσθεσε ένα ακόμα βάρος στο σύνολο του coach Ζαραβίνα.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στις 29 Ιανουαρίου και την ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Λέμος, Μάλλιος, Τζέριτς, Κανδύλας, Σανίκης, Μπάγιος, Όστοϊτς, Δεληχρήστος, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσίλης, Καρβάτσκι, Καραμπουρνιώτης, Τζηράς.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής, Δομπρής, Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Χιμένεθ, Φλορίδο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Άρσιτς, Μπουνέτα, Γιόσμου, Κεδέρης, Κριτσιοτόϊου.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα