Πένθος για Γιώργο Σαϊτη

Gazzetta team
Πένθος για Γιώργο Σαϊτη

bet365

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών ο προπονητής του Δούκα.

Αναλυτικά:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με οδύνη τον θάνατο του Γιώργου Σαϊτη.

O Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, συγκλονισμένοι εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και τα βαθιά τους συλλυπητήρια.
Ο Γιώργος Σαϊτης έφυγε πρόωρα από την ζωή σήμερα σε ηλικία 54 ετών, αφήνοντας πίσω μεγάλη παρακαταθήκη για το ελληνικό χάντμπολ με μία σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομών των ομάδων που εργάστηκε ως προπονητής.
Σε όλη την διαδρομή του από τον Πανιώνιο, τον Πανελλήνιο, τον Διομήδη, έως τον Δούκα, τον συντρόφευαν το ήθος και η αξιοπρέπεια.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και λάτρευε το χάντμπολ, το οποίο υπηρέτησε από πολύ μικρή ηλικία μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, αφού χθες βράδυ βρισκόταν στον πάγκο στο αγώνα του πρωταθλήματος νέων Δούκας- Ολυμπιακός.
Φίλε Γιώργο, όλοι είμαστε συντετριμμένοι από το άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης.
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση στα αιώνια χαντμπολικά γήπεδα
Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ θα κρατηθεί στη μνήμη του Γιώργου Σαϊτη ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια των Εθνικών Πρωταθλημάτων, όπως επίσης και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στην χώρα αυτή την εβδομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα