EHF Cup: Έχασε από την Τιμισοάρα ο Ολυμπιακός

EHF Cup: Έχασε από την Τιμισοάρα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
EHF Cup: Έχασε από την Τιμισοάρα ο Ολυμπιακός

bet365

Καλύτερος παρά την ήττα ο Ολυμπιακός έχει στο χέρι του την πρόκριση στο Ρέντη (12/10).

Αν και έπαιξε καλύτερα και είχε το προβάδισμα στο σκορ σε μεγάλο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 31-29 από την Τιμισοάρα στη Ρουμανία στον 1ο αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του EHF Cup.

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε πως είναι καλύτερη και θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση στον αγώνα της 12ης Οκτωβρίου στο Ρέντη.

O Ολυμπιακός κέρδιζε με 5 γκολ αλλά έχασε το παιχνίδι και για να προκριθεί θέλει είτε να κερδίσει με 2+ γκολ διαφορά εάν δεχθεί 28 γκολ και κάτω, είτε να κερδίσει με 3+ γκολ διαφορά αν δεχθεί πάνω από 29 γκολ.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν κακοί στην άμυνα κάτι το οποίο συνεχίστηκε και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πρόσωπα και σχήματα. Δεν αξίζαμε τη νίκη και το πληρώσαμε», είπε ο τενχικός της ομάδας Γιώργος Ζαραβίνας.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Μαριάνοβιτς με 10 τέρματα, ενώ από τους ερυθρόλευκους ο Τζηράς σημείωσε 8 και ο Αραπακόπουλος 7 γκολ.

Τιμισοάρα: Ρενάνι, Μπαϊκάν 4, Τσιμπάν 2, Φενίτσι 3, Ιριμέσκου 6, Μαριάνοβιτς 10, Μιλόσεβιτς 5, Ναστάσιε, Νεάμστου, Πρίμπανιτς, Ρούσου, Σαντλόβεατς, Σομλέα 1, Τριφ, Βάρο

Ολυμπιακός: Αραπακόπουλος 7, Μπάγιος, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καρβάτσκι 1, Λιάπης 1, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς, Σανίκης 1, Σπίκιτς, Τινκίρ 1, Λέμος 3, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 4, Τζηράς 8

Δίλεπτα: 3 – 5

Πέναλτι: 3/5 – 1/1

*Σ' αγώνα με τον οποίο έκλεισε η 3η ημέρα της Handball Premier ο Δούκας κέρδισε με 24-18 την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη.

 

Τελευταία Νέα