Πελεκίδης: «Η ομάδα μας έδειξε πως έχει μέταλλο»

Gazzetta team
Πελεκίδης: «Η ομάδα μας έδειξε πως έχει μέταλλο»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πελεκίδη και της Παναγιωτίδου.

Για την σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ ο προπονητής Δημήτρης Πελεκίδης και η παίκτρια Αναστασία Παναγιωτίδου.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα, τα κορίτσια έκαναν μία αξιέπαινη προσπάθεια. Κληθήκαμε να δώσουμε μέσα σε 48 ώρες δύο παιχνίδια, μόλις ολοκληρώσαμε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Ήταν αναμενόμενο πως θα συναντούσαμε δυσκολίες σε αυτό, ωστόσο η διαφορά που καταφέραμε να χτίσουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα, μας έδωσε την ασφάλεια για το σημερινό παιχνίδι. Το ζητούμενό μας ήταν να έχουμε καθαρό μυαλό 60’, γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν ειδικής διαχείρισης. Η ομάδα μας έδειξε το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη, διαχειρίστηκε τα σημεία του αγώνα, στα οποία οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά, και κατάφερε να πάρει δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.

Για εμάς, κάθε βήμα που κάνουμε είναι πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για ένα θεσμό, αρκετά δύσκολο, με ομάδες από χώρες που έχουν πολύ καλού επιπέδου χάντμπολ. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μας έδωσε παλμό και ώθηση για να πάρουμε την πρόκριση!».

Αναστασία Παναγιωτίδου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια και τον χαρακτήρα που έδειξε, καθώς και στους αντιπάλους μας. Η ομάδα έδειξε πάθος, κρατηθήκαμε στο παιχνίδι και δε χάσαμε τον έλεγχο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που ήταν εκεί και μας στήριξαν και στα δύο παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα εμφανιστούμε εξίσου ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα