Γραμματικός-Ζαραβίνας: «Ας κερδίσει το Κύπελλο ο καλύτερος»

Gazzetta team
Γραμματικός-Ζαραβίνας: «Ας κερδίσει το Κύπελλο ο καλύτερος»

bet365

Το pre game του τελικού Κυπέλλου χάντμπολ (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή-ΑΕΚ) με τις δηλώσεις προπονητών και αρχηγών στην Πάτρα.

Στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη», του Παμπελλοπονησιακού Σταδίου, φιλοξενήθηκε το μεησμέρι της Παρασκευής (15/3) η Συνέντευξη Τύπου, για τον 37ο Τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή και την ΑΕΚ.

Για τον σπουδαίο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00, ΕΡΤ3) μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Ζαραβίνας και Νίκος Γραμματικός, καθώς και οι δύο αρχηγοί, Κώστας Τσιλιμπάρης και Διονύσης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Ζαραβίνας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή): «Ευχαριστούμε τους φορείς των δύο ομάδων, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο Τελικός Κυπέλλου. Βρισκόμαστε σε μια πόλη που γνωρίζει από χάντμπολ κι ευχόμαστε τώρα η Πάτρα να έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημά μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος».

Νίκος Γραμματικός (ΑΕΚ): «Η Πάτρα είναι μια πόλη που έχει παράδοση στο χάντμπολ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι ελπίζω να πάρει το Κύπελλο ο καλύτερος».

Κώστας Τσιλιμπάρης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή): «Φτάσαμε πλέον στο σημείο που τα παιχνίδια αρχίζουν και μετράνε το καθένα ξεχωριστά χωρίς να υπάρχει επιστροφή. Το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει έναν από τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς και με αφετηρία αυτό θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τον απολογισμό της χρονιάς. Έχουμε δουλέψει πολύ κι έχουμε έρθει στην Πάτρα για να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά. Είμαστε σαφώς έτοιμοι και κυρίως ψυχολογικά. Αυτό είναι που θα κρίνει και τον νικητή. Ο τίτλος θα κριθεί στη συγκέντρωση και στην εμπειρία».

Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό. Έχουμε προετοιμαστεί σωματικά και ψυχολογικά και στόχος μας είναι το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα».

 

Τελευταία Νέα