Για το «διπλό» στο Άργος

Για το «διπλό» στο Άργος

Gazzetta team
Για το «διπλό» στο Άργος

bet365

Στο Άργος κόντρα στον Διομήδη θα δοκιμαστεί την Τετάρτη (28/11, 18:00) η ΑΕΚ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο Άργος ταξιεδεύει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ όπου την Τετάρτη (28/11, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι “κιτρινόμαυροι” μετά την πρόκριση στους “16” του Challenge Cup θέλουν να συνεχίσουν με νίκη το Πρωτάθλημα και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ο Νίκος Γραμματικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς όλοι οι αθλητές του προπονήθηκαν κανονικά. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Μπάλαζ, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκα.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων με τον Διομήδη Άργους, οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες για το θεσμό του Πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια, πλέι οφ, τελικοί) 37 φορές, με την ΑΕΚ να προηγείται στις νίκες με 22 έναντι 15 των “Λύκων” (κανένα παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο) και στα γκολ με 928-926. Σε 18 αναμετρήσεις στο Άργος, η ΑΕΚ μετρά 8 “διπλά”, με τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει 10 φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα