Ώρα Ευρώπης για το χάντμπολ της ΑΕΚ

Ώρα Ευρώπης για το χάντμπολ της ΑΕΚ

Gazzetta team
Ώρα Ευρώπης για το χάντμπολ της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ θ' αντιμετωπίσει την Παρασκευή (19:00) για τους "32" του Challenge Cup την αυστριακή Μπρέγκεντζ.

Στα ευρωπαϊκά σαλόνια επιστρέφει την Παρασκευή (16/11, 19:00) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ.

Η ομάδα της Αθήνας, αντιμετωπίζει στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" την αυστριακή Μπρέγκεντζ, για την φάση των “32” του Challenge Cup. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης και θέλουν να φτάσουν και πάλι ψηλά.

Η αποστολή της AEK αποτελείται από τους: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Μπάλαζ, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός είπε: “Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο κουρασμένοι από το παιχνίδι της Τρίτης, σε γενικές γραμμές όμως είμαστε καλά και ψυχολογικά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή αυστριακή ομάδα , με παράδοση πολλών ετών στο χάντμπολ με συμμετοχές και στο Champions League και στο EHF Cup που έρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικο. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το παιχνιδι. Γι’αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως τις προηγούμενες φορές για στήριξη την προσπάθεια των παιδιών.”

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης, σχολίασε: “Ξεκινάνε οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και περιμένουμε με ενθουσιασμό το αυριανό παιχνιδι. Η ομάδα πέρσι έκανε μια καταπληκτική χρόνια στην Ευρώπη και φέτος έχουμε ξανά στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Νομίζω ότι η Μπρέγκενς ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, όμως δεν την φοβόμαστε και πιστεύω θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδι.”

Όσον αφορά την προϊστορία της ομάδας, ο αγώνας θα είναι ο 33ος στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Μέχρι τώρα, η ΑΕΚ έχει πετύχει 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και έχει υποστεί 15 ήττες, ενώ έχει σκοράρει 859 τέρματα και έχει δεχθεί 865.

 

Τελευταία Νέα