«Στροφή» στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

«Στροφή» στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
«Στροφή» στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

bet365

Στροφή στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή», μετά την σπουδαία πρόκρισή της επί της Κόμλο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Πειραιώτες που έμαθαν την Τρίτη τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στη φάση των «32» του EHF Cup, την κροατική Νέξε, στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Την Τετάρτη (17/10) στις 18:00, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Φοίβο Συκεών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει το Euro 2020. Από κει και πέρα τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Φοίβο Συκεών, αφορούν στην απουσία του Λουίζ Φελίπε Ρέινα, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στους προσαγωγούς από το ματς με την Κόμλο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος & Αντώνης Κόντης.
Η δήλωση του Μπούμπαλο
Ο Πέταρ Μπούμπαλο δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το έχει αποδείξει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε αφήσει πίσω μας την πρόκριση επί της Κόμλο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα».
* Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα