«Αντίο» στην Ευρώπη είπε ο Διομήδης

Gazzetta team
«Αντίο» στην Ευρώπη είπε ο Διομήδης

bet365

H ομάδα του Αργους γνώρισε δεύτερη ήττα από τη ρωσική Ντινάμο Βίτορ με 32-28 για το Challenge Cup και αποκλείστηκε.

Mε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, απέναντι στη ρωσική Ντινάμο Βίκτορ, ο Διομήδης Άργους ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο 2ο γύρο του Challenge Cup. Στο σημερινό (14/10) παιχνίδι η ελληνική ομάδα παρουσίασε ένα καλύτερο πρόσωπο, παρά την ήττα και με 32-28, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι η Ντινάμο είχε επθιβληθεί με 38-19.

Στο πρώτο μέρος οι «Λύκοι» δεν έδειξαν καλό πρόσωπο καθώς βρέθηκαν να χάσουν στο σφύριγμα της λήξης με 9 τέρματα διαφορά (20-11).

Στο δεύτερο μέρος ο Διομήδης ήταν πιο συγκεντρωμένος και ανεβάζοντας την απόδοσή του κατάφερε να πετύχει περισσότερα τέρματα κι έτσι έχασε με 32-28.

Πλέον ο Διομήδης θα στρέψει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, οι οποίες όμως θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο, μιας και ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ -ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 32-28 (20-11 ημχ.)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ (Σεργκέι Κλενόφ): Ζαμπολότσκι, Μαζούροφ 1, Ντάσκο 8, Νεκράσοφ 1, Ιλτίνσκι 3, Βελίκι, Μιρζόεφ, Ζόκολοφ 5, Χαριτόνοφ, Κασάτκιν 4, Τσόκολ, Οτρέζοφ 4, Πασένοφ, Γκρότσκι 4, Βόλκοφ 2, Πσενίτσνι.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Αργυρού 2, Αρσενασβίλι 4, Μπότσαρης, Χαντέλης 7, Χειβιδόπουλος 1, Χερουβείμ, Δάσκαλος 2, Κρεμαστιώτης 3, Παπαντωνόπουλος, Ρουσσόπουλος 2, Τότος, Τσάτσας 1, Τσιγαρίδας 5, Ζλατάνος 1.

Διαιτητές: Ιβάνοβιτς-Βούισιτς (Μαυροβούνιο), Δίλεπτα: 3-6, Πέναλτι: 2/3-3/4

 

Τελευταία Νέα