Στο πλευρό των Εθνικών ομάδων CAP και ACT
Οι Εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν την Τετάρτη το απόγευμα την προετοιμασίες τους στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του κολεγίου.
Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Μαυροβούνιο οι Εθνικές ομάδες φωτογραφήθηκαν με τα ρούχα της CAP, ενώ εκ μέρους του Αμερικάνικου Κολεγίου Θεσσαλονίκης μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες ο Διευθυντής Δρ. Στάμος Καραμούζης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Η επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τόσο την CAP, όσο και το Αμερικάνικο Κολέγιο Θεσσαλονίκης για την διαρκής στήριξη τους στο ελληνικό Beach Handball.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
