Σανίκης: «Η ώρα που περιμέναμε»

Σανίκης: «Η ώρα που περιμέναμε»

bet365

Ο Γρηγόρης Σανίκης με δήλωσή του έκανε το κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα χάντμπολ για τον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία.
Η δήλωση του Γρηγόρη Σανίκη στο osfp.gr και το κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του 1ου τελικού με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 17:30 στον Ρέντη: «Ήρθε η ώρα που περιμέναμε εδώ και ένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι με βάση τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος έχουμε τεθεί εκτός ρυθμού, αλλά παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας που έχουμε κόντρα στην ΑΕΚ. Περιμένουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας γιατί θα λειτουργήσει ως όγδοος παίκτης και με την παρουσία του θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα