Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με ΑΕΚ στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη με ΑΕΚ στον Ρέντη

bet365

Έτοιμος για τον 1ο τελικό των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή είναι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - «Όμιλος Ξυνή», που πρόκειται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε μία δυνατή... μάχη.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (23/5) στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την ΑΕΚ (ΕΡΤ3) με στόχο να πετύχουν την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το απόγευμα της Τρίτης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior
*Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα από τις 15:30 μέχρι την ώρα έναρξης.
Ζαραβίνας: «Κίνητρο και προσμονή»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και προσμονή για τους τελικούς του πρωταθλήματος που θα παίξει η ομάδα μας. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στα παιχνίδια που ήταν φέτος κοντά μας ο κόσμος, μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Το ίδιο περιμένουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης, να μας υποστηρίξει ο κόσμος και να είναι ο όγδοος παίκτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα