Αερωπός Έδεσσας - Ολυμπιακός 30-36

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αερωπός Έδεσσας - Ολυμπιακός 30-36

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε 36-30 εκτός έδρας τον Αερωπό και μένει μόνος πρώτος μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ηandball Premier.

Tο ματς ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να μεταμορφώνεται στο δεύτερο μέρος και να παίρνει διαφορά ασφαλείας στο σκορ, την οποία διατήρησε έως το τέλος.

Κορυφαίος επιθετικά για τον Ολυμπιακό ήταν ο Τζηράς με 12 γκολ, ενώ από τον Αερωπό ξεχώρισαν Κράλλης και Κυριακού με 7 γκολ.

«Μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του με υπομονή. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε αν δεν παρερμηνεύαμε την τακτική μας και το σχέδιό μας.

Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί το διαχειριστήκαμε χωρίς τον βασικό μας τερματοφύλακα και αυτό για την ομάδα αποτελεί ένα κέρδος. Από εκεί και πέρα μπορέσαμε να δώσουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο περισσότερο χρόνο γινόταν σε καινούργια πρόσωπα τα οποία σιγά-σιγά θα πρέπει να γίνονται περισσότερο αναγκαία στην ομάδα. Τόσο μακριά από την Αθήνα, σε μία τέτοια έδρα, το ότι ο κόσμος βρέθηκε κοντά μας είναι σημαντικός παράγοντας.

Είμαι ευχαριστημένος εγώ και τα παιδιά γιατί τους δώσαμε την χαρά της νίκης. Σίγουρα όσο εμείς δείχνουμε το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε ο κόσμος θα μας αγκαλιάζει και τον περιμένουμε μέσα στο σπίτι μας εκεί όπου θα καταλάβουμε πραγματικά τι σημαίνει να είμαστε σε μία δυνατή έδρα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 30-36

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-4, 7-8, 10-10,14-13, 15-17 (ημίχρονο), 18-19, 19-23, 21-26, 25-30, 27-34, 30-36

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Ιωάννης Πηλαλιδης): Αθανασίου, Π. Τζουβαράς 2, Λιανδής, Θ. Τζουβαράς 1, Κράλλης 7, Τοϊτός, Ανγκέλοφ 6, Δημάκης 3, Ντράσκιτς 3, Βαφειδης 1, Κυρικλιδης, Κυριακού 7, Λιόφης, Μαυρόπουλος, Αρβανιτίδης, Τριανταφύλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γεώργιος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 4, Κρητικός, Τζηράς 12, Καραμπουρνιώτης 3, Μισαηλίδης 2, Σκρόμπιτς 1, Στούμπης, Παπαδόπουλος, Κανδυλάς 1, Σανίκης 6, Αλβανός 7, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Χασκής, Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 1/2-4/5.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα