Γραμματικός: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γραμματικός: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός εντόπισε τα αίτια της νίκης παρά τα λάθη, στην ισχυρή θέληση των παικτών.

«Για εμάς το ξέραμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και λόγω των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί από τα άτυχα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο λόγω του ότι είχαμε απέναντι μας έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ, που πάντα είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί. Σήμερα δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ.

Κάναμε λάθη στην επίθεση, αλλά όλα ξεκινούσαν από την άμυνα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τα παιδιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», δήλωσε ο Νίκος Γραμματικός και πρόσθεσε σε ερώτηση για το αν έπαιξαν τον ρόλο τους τα δύο ματς με την London είπε:

«Έπαιξαν τον ρόλο τους, αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Ποιο πολύ βοήθησε στο να ξεφύγει το μυαλό μας και να βρούμε ρυθμό στην ταχύτητα».

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης από την πλευρά του επεσήμανε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο λόγω ΑΕΚ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον εαυτό μας γιατί για πρώτη ίσως φορά μετά από τόσο καιρό κάναμε τόσα λάθη στην πάσα και την τελική προσπάθεια.

Ήταν σημαντικά στοιχεία του αγώνα για εμάς όπου και κρίθηκε το παιχνίδι. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε 2-3 φορές να γυρίσουμε το ματς, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν η αναμενόμενη και αυτό μας στέρησε από το να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα