Eυρωπαϊκή πρεμιέρα για την ΑΕΚ

Eυρωπαϊκή πρεμιέρα για την ΑΕΚ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Eυρωπαϊκή πρεμιέρα για την ΑΕΚ

bet365

Η Ένωση ξεκινά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις εντός έδρας υποδεχόμενη την London GD για το Challenge Cup, με τον Στάθη Ζαμπούνη να μιλά για το απαιτητικό διήμερο.

Aύριο Σάββατο (18/11) και Κυριακή (19/11) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την αγγλική ομάδα για τον γ' γύρο του Challenge Cup, με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου.

«Προσπαθήσαμε να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαμε για τον αντίπαλο. Φαίνεται ότι δεν είναι πολύ δυνατός, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα μπούμε 100% συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη» σχολίασε αρχικά ο Στάθης Ζαμπούνης.

Ο διεθνής εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στην πιθανότητα κούρασης από δύο συνεχόμενους αγώνες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια ομάδα με βάθος πάγκου και πιστεύω ότι εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί από το πρώτο παιχνίδι με τους Άγγλους και πάρουμε μια καλή διαφορά θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν και περισσότερες αλλαγές και να κρατηθεί φρέσκια όλη η ομάδα. Βέβαια αυτή τη στιγμή έχουμε το μυαλό μας μόνο στα ματς της Ευρώπης».

Οι Λονδρέζοι έχουν ηττήθεί επτά φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους με: Διομήδη, Κιλκίς. ΠΑΟΚ, Φίλιππο, Βριλήσσια και Δούκα.

 

Τελευταία Νέα