Η ΕHF μείωσε το πρόστιμο της OXE κατά το ήμισυ

Gazzetta team
Η ΕHF μείωσε το πρόστιμο της OXE κατά το ήμισυ

bet365

H OXE νιώθει δικαιωμένη για την επιλογή της να προσφύγει στο τριτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της EHF και να θέσει το θέμα στην εκτελεστική της επιτροπή, καθότι το χρηματικό πρόστιμο που της είχε επιβληθεί μειώθηκε κατά το ήμισυ.

Με απόφαση του το Διαιτητικό Δικαστήριο (ECA) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (EHF) σχετικά με την υπόθεση της αποχώρησης της Εθνικής Γυναικών Κ17 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια τον περασμένο Αύγουστο, μειώνει το αρχικό επιβληθέν πρόστιμο των 25.000 ευρώ κατά 50%.

Η μείωση του προστίμου γίνεται με ανασταλτικό χαρακτήρα για μια περίοδο 5 ετών κατά την οποία εάν η Ελληνική Ομοσπονδία αποχωρήσει ξανά από αγώνα για τους ίδιους λόγους το υπόλοιπό του προστίμου θα επιβληθεί κανονικά.

Η ανωτέρω απόφαση σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της EHF σχετικά με την δημιουργία ομάδας εργασίας που θα διερευνήσει το θέμα προκειμένου να εξευρεθεί μόνιμη λύση, δικαιώνει τις επιλογές της ΟΧΕ να προσφύγει στο τριτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της EHF, καθώς και να θέσει ευθέως το θέμα στην εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα