Οι κλήσεις του Γραμματικού

Οι κλήσεις του Γραμματικού

Οι κλήσεις του Γραμματικού

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γραμματικός προχώρησε την κλήση 20 αθλητών ενόψει των φιλικών αγώνων με το Ισραήλ στο πλαίσιο προετοιμασίας για τα προκριματικά του EURO 2020.

Οι αγώνες της Εθνικής ομάδας των Ανδρών θα πραγματοποιηθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ και στο ΔΑΚ Κιλκίς.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2020 με αντιπάλους τα Νησιά Φερόε και την Κύπρο (13-15/1/2017), η Εθνική Ανδρών θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική Ισραήλ την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Κιλκίς με κοινή ώρα έναρξης 19:00.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της και τα δύο φιλικά παιχνίδια με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Κιλκίς και του ΓΑΣ Κιλκίς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός κάλεσε τους παρακάτω 20 αθλητές: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κεδέρης, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς (ΑΣΕ Δούκα), Λοίζος, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Νικολαϊδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Τζούφρας (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία).

Η Εθνική ομάδα θα κάνει την πρώτη της συγκέντρωση την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Ευρυδίκη», όπου και θα καταλύσει έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Best of internet