«Έφυγε» ο μικρός Κωνσταντίνος...

Gazzetta team
«Έφυγε» ο μικρός Κωνσταντίνος...

bet365

Έφυγε ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος σε ηλικία 6 ετών, έπειτα από 2,5 χρόνια άνισης μάχης με τον καρκίνο. Το αγοράκι για το οποίο η ομάδα του Διομήδη Άργους είχε διοργανώσει στις 13 Σεπτεμβρίου συναυλία αγάπης, ώστε να να ταξιδέψει στο Σιάτλ της Αμερικής.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Διομήδη Άργους

«Έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την επιβαρυντική κατάσταση της υγείας του. Αποτέλεσε παράδειγμα δύναμης και επιμονής για όλους μας και στη μνήμη μας θα μείνει ως ο μικρός ήρωας, ο οποίος κατόρθωσε να ενώσει τόσες χιλιάδες κόσμου προς έναν και μοναδικό σκοπό. Μέσα σε δύσκολους καιρούς ο μικρός Κωνσταντίνος μας έδειξε πως η αγάπη, η θέληση και η μεγαλοψυχία μπορεί να είναι το αντίδοτο στη μιζέρια των εποχών μας.

Η οικογένεια του Διομήδη θρηνεί από χθες τον τόσο άδικο χαμό του. Πιστέψαμε όλοι στο θαύμα, αλλά η είδηση της απώλειάς του μας γέμισε απογοήτευση. Για άλλη μια φορά, από εκεί ψηλά, ο μικρός μας ήρωας μας δίνει ένα ακόμα μάθημα ζωής, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι στεναχώριες, οι λύπες και οι απογοητεύσεις διαδέχονται τις χαρές, την ελπίδα και την προσμονή, σε ένα ανεξέλεγκτο κοντράστ συναισθημάτων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του. Ο πόνος για τους γονείς και την μικρή του αδερφή είναι ανείπωτος, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η παρακαταθήκη της δύναμης που άφησε ο μικρός Κωνσταντίνος θα είναι παντοτινός σύμμαχός τους.

Ως ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του μικρού μας φίλου, αποφασίσαμε στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας το Σάββατο 29 Οκτωβρίου (18.00) με τον ΙΕΚ Ξυνή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, καθώς και η χρήση μαύρου περιβραχιονίου στις φανέλες των αθλητών μας.
Καλό ταξίδι μικρέ μας Κωνσταντίνε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα