Το αντίο του Κανσελάρα!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Το αντίο του Κανσελάρα!

bet365

Ο Φαμπιάν Κανσελάρα έκλεισε τη σπουδαία αγωνιστική του καριέρα με τη νίκη του συναθλητή του Φουμιγιούκι Μπέπου στο Japan Cup!

«Αυτό ήταν φιλαράκια! Ήταν ευχαρίστηση και σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη ανά τον κόσμο τα τελευταία 16 χρόνια», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης (2008, 2016) στην ατομική χρονομέτρηση, Φαμπιάν Κανσελάρα, ο οποίος έχει στο παλμαρέ ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο στο δρόμο αντοχής από τους Αγώνες του 2008, νίκη στον μονοήμερο αγώνα Μιλάνο - Σαν Ρέμο, τρεις νίκες στο Παρί-Ρουμπέ και στο Γύρο της Φλάνδρας, 4 χρυσά μετάλλια στην ατομική χρονομέτρηση σε παγκόσμια πρωταθλήματα (2006, 2007, 2009, 2010) και τρία ακόμη χάλκινα (2005, 2011, 2013)

Aξίζει να αναφερθεί ότι ο Κανσελάρα, μεσουράνησε σε μία περίοδο που η ποδηλασία επλήγη βαθιά από περιπτώσεις ντόπινγκ, με το όνομα του να μην έχει ουδέποτε την παραμικρή εμπλοκή.

Το 2010 ο Νταβίντε Κασάνι με ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στο youtube είχε κατηγορήσει τον Κανσελάρα ότι στους αγώνες Παρί - Ρουμπέ και τον Γύρο της Φλάνδρας χρησιμοποιούσε μηχανική υποβοήθηση, το οποίο δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα