Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς!

bet365

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 7-6 (2), 6-4 από τον έμπειρο Ρόμπιν Χάασε και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά Swiss Indoors στη Βασιλεία.

Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια για τον 18χρονο τενίστας να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό διοργάνωσης ΑΤΡ, με την εμφάνιση του να είναι πολλά υποσχόμενη για το μέλλον απέναντι στον Νο 60 του κόσμου.

Στο πρώτο του ματς ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Νο. 115 του κόσμου, Ρατζέεβ Ταμ με 4-6, 7-6 (3), 6-2, όμως σημερινό ματς ο Ολλανδός δεν του έκανε τη χάρη...

Προσφάτως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε τρεις τελικούς, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, από τους οποίους κατέκτησε τον πρώτο στην Πορτογαλία, χάνοντας στα Challenger του Μαρόκου και της Μοχαμίντια, γεγονός που εξαργύρωσε με την κατάκτηση του Νο 205 στην παγκόσμια κατάταξη. Φυσικά, αυτό τον φέρνει μία ανάσα από το να πάρει θέση στο ταμπλό των προκριματικών του Αυστραλιανού Όπεν, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα