Δεν αποφεύχθηκε η μεγάλη διαφορά στα σκορ...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δεν αποφεύχθηκε η μεγάλη διαφορά στα σκορ...

bet365

Η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α1 γυναικών προκειμένου να αποφευχθούν οι μεγάλες διαφορές σκορ, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με δεδομένο ότι στον α' όμιλο η Βουλιαγμένη συνέτριψε 23-2 το Ρέθυμνο στην πρεμιέρα και ο Ολυμπιακός 18-4 τον Εθνικό.

Ιδανικά, έτσι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός την 1η αγωνιστική, επιβάλλοντας το ρυθμό του και το βαρύ 18-4 επί του Εθνικού, στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, το «Π. Καπαγέρωφ».

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αγωνίστηκε χωρίς τις Αλεξάνδρα Ασημάκη και Φιλιώ Μανωλιουδάκη που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Εθνικός ήταν ανταγωνιστικός για ένα οκτάλεπτο (1-3), στη συνέχεια όμως ξεκίνησε το... μονόπρακτο.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Ελευθερία Πλευρίτου με τέσσερα γκολ, ενώ από τρία σημείωσαν η Αβραμίδου και η Μαργαρίτα Πλευρίτου. Πρώτη σκόρερ για τον Εθνικό ήταν η Φραγκιουδάκη με τρία γκολ

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-18

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-5, 1-7, 1-3

Εθνικός: Μπίσμπα 1, Φραγκιουδάκη 3.

Ολυμπιακός: Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Ελ. 4, Σώρα 1, Αβραμίδου 3, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Μπιανκόνι 2, Φουντωτού 1.

Ασυγκράτητη η Βουλιαγμένη

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου ήταν καταιγιστικές από το πρώτο οκτάλεπτο, παρότι συνάντησαν έστω και ασθενή αντίσταση από το Ρέθυμνο.

Έκτοτε όμως τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου με κορυφαίες τις Χυδηριώτη και Ξενάκη, οι οποίες πέτυχαν από 4 γκολ, συνέτριψαν τις Κρητικιές. Χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι ότι για την Βουλιαγμένη σκόραραν δώδεκα παίκτριες.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Ρεθύμνου 23-2

Οκτάλεπτα: 5-2, 7-0, 4-0, 7-0)

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 4, Μαστροκάλου 1, Πρωτόπαπά 3, Ξενάκη 4, Μαυρωτά Ιφ. 2, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 2, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Κοκκινάκη 1, Αντωνιάδη 1.

ΝΟ Ρεθύμνου: Μαυρέλλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1.

Άνετη νίκη του ΑΝΟ Γλυφάδας

Στο πρώτο από τα δύο ματς του β' ομίλου η νικήτρια ομάδα του τουρνουά του ΣΕΔΥ, Γλυφάδα επικράτησε της ΝΕΠ με 9-3 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, το οποίο δεν έχασε έως στο τέλος του αγώνα.

Για την Γλυφάδα σκόραραν 6 διαφορετικές παίκτριες, ενώ από 2 τέρματα σημείωσαν οι Ελληνιάδη και η Κολτσίδα.

ΑΝΟ Γλυφάδας- ΝΕ Πατρών 9-3

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 1-0, 3-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ελληνιάδη 2, Λούδη Ευ. 1 , Λούδη Ευ. 1, Κόλλια 1, Μαμόγλου 1, Κολτσίδα 2, Παπαναστασίου Δ. 1, Νιαρχάκου 1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Μπαλάτσα Μ. 1, Πάτερου Α. 1, Λυκοθανάση 1.

Διπλό ο Τρίτων!

Ο Τρίτων ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του, επικρατώντας με 13-9 εκτός έδρας του Ηλυσιακού.


Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο οκτάλεπτο, στη συνέχεια όμως οι παίκτριες του Γιώργου Ιντζέ άρχισαν να παίρνουν κεφάλι στο σκορ, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος του αγώνα.
Κορυφαία για τις φιλοξενούμενες ήταν η Στρατιδάκη η οποία πέτυχε 4 γκολ, .

Ηλυσιακός – Τρίτων Αμαρουσίου 9-13

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 2-2, 3-5

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σαμαρά 1, Χαραλαμπίδου 4, Παντελίδου 2, Παπαδάκη 2.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Μουλλάκη 1, Όλσεν 3, Χατζηκυριακάκη 1, Στρατιδάκη 4, Μαλλιαρού 1, Τζελέπη 3.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα