Στη 16άδα Γκιώνης/Μπιλένκο στο μικτό

Gazzetta team
Στη 16άδα Γκιώνης/Μπιλένκο στο μικτό

bet365

Το πρώτο καλό πλασάρισμα, το πρώτο σημάδι ότι η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση μπορεί να φτάσει και στην κατάκτηση μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ήρθε στο κλείσιμο της δεύτερης ημέρας.


Στο τελευταίο ωράριο ο Παναγιώτης Γκιώνης και η Ουκρανή Τατιάνα Μπιλένκο προχώρησαν στον 2ο γύρο του διπλού μικτού, δηλαδή στις θέσεις 9-16. Συνεχίζουν την Πέμπτη ως νούμερο 6 φαβορί του αγωνίσματος κι αν πετύχουν δύο ακόμα νίκες εξασφαλίζουν θέση στο πόντιουμ των νικητών.

Απόψε επίσης ήρθαν για τα ελληνικά χρώματα δύο προκρίσεις στον 1ο γύρο στα διπλά ανδρών και γυναικών. Αρχικά από τη Γεωργία Ζαβιτσάνου και τη Βελγίδα συμπαίκτριά της Νάταλι Μαρτσέτι και λίγο αργότερα από τον Γκιώνη και τον πολιτογραφημένο Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ.

Αύριο αρχίζει και το ταμπλό του απλού ανδρών όπου έμαθαν τους αντιπάλους τους στους «64» ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο Γκιώνης θ’ αντιμετωπίσει τον Σλοβένο Ντάρκο Γιόργκιτ, ο Σγουρόπουλος τον Άγγλο Πολ Ντρίνκχολ και ο Παπαγεωργίου τον κορυφαίο Σλοβένο Μπόγιαν Τόκιτς.

 

Τελευταία Νέα