Ντοπέ λόγω αντιηλιακού!

Gazzetta team
Ντοπέ λόγω αντιηλιακού!

bet365

Με μόλις δύο μήνες αποκλεισμό τιμωρήθηκε η Νορβηγίδα, Τερές Γιούχαουγκ, νικήτρια του τελευταίου παγκοσμίου κυπέλλου, Ολυμπιονίκης και κάτοχος επτά παγκόσμιων τίτλων στο σκι μεγάλων αποστάσεων, η οποία βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία κλοστεβόλη, ένα στεροειδές αναβολικό.

Η Ολυμπιακή επιτροπή της Νορβηγίας ανακοίνωσε την ποινή και δικαιολόγησε πως περιμένει την εξέταση και του δεύτερου δείγματος για να οριστικοποιήσει την απόφαση της, η οποία μπορεί να φθάσει μέχρι και διετή αποκλεισμό από τους αγώνες.

Να σημειωθεί πως η δημοφιλής, στη Σκανδιναβία, αθλήτρια δεν πέρασε επιτυχώς από τη σχετική δοκιμή ούρων, στην οποία υποβλήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στην Ιταλία. Όπως διευκρινίστηκε, το εν λόγω φάρμακο περιέχεται σε αντηλιακό που της χορήγησε ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Φρέντρικ Μπέντικσεν, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη για το περιστατικό, εξηγώντας ότι δεν ήξερε πως το προϊόν περιείχε ουσίες που απαγορεύονται από τη WADA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα